Humminbird MEGA Live Imaging
Humminbird MEGA Live Imaging
Humminbird MEGA Live Imaging
Humminbird MEGA Live Imaging
Humminbird MEGA Live Imaging
Humminbird MEGA Live Imaging
Humminbird MEGA Live Imaging
Humminbird MEGA Live Imaging

Humminbird MEGA Live Imaging

Humminbird (JAV)
710304-1
Išparduota
2 295,00 €
Su mokesčiais


 

Pamatykite žuvis realiu laiku, akimirksniu. MEGA Live Imaging suteikia įspūdingiausią gyvą sonarą vandenyje, leidžiantį stebėti žuvis ir struktūras realiuoju laiku, maitinant neprilygstamu MEGA Imaging® detalumu. Ši JAV patentuota technologija suteikia absoliučiai aiškų vaizdą iš valties, žemyn ir aplink valtį ir netgi leidžia stebėti, kaip žuvys įkando jūsų masalą. Šis papildomas keitiklis tvirtinamas prie velkamojo variklio veleno arba antrinės rinkos stulpo ir suteikia tris skirtingus tiesioginius sonaro vaizdus; Žemyn, pirmyn ir kraštovaizdžio režimai su pridedamu tvirtinimo laikikliu.

Matykite žuvis ir struktūras realiu laiku, be jokių sonaro aprėpties spragų, o tai užtikrina neprilygstamos MEGA Imaging® detalės ir aiškumas visame sonaro vaizde.

Žiūrėkite viską žemyn, lauke ir aplink valtį naudodami tiesioginį sonarą. Pasirinkite iš kelių žiūrėjimo režimų; Pirmyn, žemyn ir kraštovaizdžiu, suteikiama kartu su velkamojo variklio veleno laikikliu.

Dėl MEGA Imaging® detalių ir optimizuoto sonaro kūgio kampo žuvis ir masalas bus matomoje vietoje, užtikrinantis didelę sonaro aprėptį, neprarandant tikslios galimybės nukreipti į atskiras žuvis.

Pažymėkite ir peržiūrėkite kelio taškus MEGA Live Imaging sonaro ekrane, kad prisimintumėte produktyvias žvejybos vietas kitą kartą, kai suporuosite su pasirenkamu GPS imtuvu su krypties jutikliu (AS GPS HS).

Prijunkite MEGA Live Imaging prie suderinamų Humminbird modelių naudodami pridedamą Ethernet kabelį. Diegimui nereikia išorinės sonaro dėžutės, todėl prie tos pačios valdymo galvutės galima prijungti pasirenkamą sonaro šaltinį, pvz., MEGA 360 Imaging® arba Built-in MEGA Imaging®.

Suderinamos Humminbird valdymo galvutės: visi APEX™️ modeliai, visi SOLIX®️ modeliai ir HELIX®️ 8-12 G3N ir HELIX 7-15 G4N modeliai (turi būti MEGA Side Imaging arba MEGA Down Imaging modelis).

Norint užtikrinti optimalų sonaro veikimą, MEGA Live Imaging rekomenduojama naudoti su bet kokiu Minn Kota®️ Ultrex™️ velkamuoju varikliu arba Minn Kota®️ Fortrex®️ velkamuoju varikliu, turinčiu įmontuotą MEGA Imaging®️.

Apima: MEGA Live Imaging keitiklį su reguliuojamu tvirtinimo laikikliu, 10 ′ maitinimo laidą, 20 ′ Ethernet laidą ir tvirtinimo įrangą.

Velkamasis variklis ir MEGA 360 vaizdo gavimo priedai neįtraukti.

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą