• −10%
SPININGAS SHIMANO NORDEN  2.44M 5-21G 4D

SPININGAS SHIMANO NORDEN 2.44M 5-21G 4D

Shimano
NORSP80ML4
Išparduota
138,51 € 153,90 € -10%
Su mokesčiais


 

Kelioninių Shimano spiningų serija. Dėl šių 4 dalių konstrukcijų meškerę itin lengva transportuoti ir nesunkiai tilps į bet kurį automobilį. Nepaisant kompaktiškumo, meškerės nekenkia jautrumui ir reagavimui dėl aukštų modulių pilnų anglies ruošinių su NANOSHEET technologija.

Shimano NANO carbon – tai technologija, kuri naudojama gaminant meškerykočių ruošinius, kurie yra vidutiniškai 35 % stipresni ir 15 % lengvesni už įprastą meškerės ruošinį. NANO meškerykočio ruošinio širdis pagaminta iš NANO anglies lakšto. Šis lapas turi specialų pynimą, kuris leidžia naudoti nedidelį kiekį dervos, kuri pasklinda į labai mažas (nano) daleles visame lakšte. Tai sukuria ruošinio lengvumą, stiprumą ir jautrumą.

„Shimano High Pressure Carbon“ yra procesas, kuris sukuria tvirtesnius ir jautresnius ruošinius. Kietėjimo (kaitinimo) metu tuščio ruošinio paviršius veikiamas slėgiu, kuris tolygiai paskirsto dervą per anglies pluošto matricą. Rezultatas – daug stipresnis, nuoseklesnis veikimas ir geresnis atsakas.

Modelis Svoris g Ilgis cm Transp.Ilgis cm Dalių sk. Užmetimo svoris g.
NORSP80ML4 131 244 65 4 5-21

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą