• −10%
Ritė Shimano Twin Power FE 4000 PG

Ritė Shimano Twin Power FE 4000 PG

Shimano
TP4000PGFE
454,41 € 504,90 € -10%
Su mokesčiais

 
Svoris (g)
265
Ritės Dydis
4000
Guolių Skaičius
9+1
Perdavimas
4.4:1
Stabdis (kg)
11
Valo Surinkimas (cm)
72
Būgnelio Talpa
PE 1-490, 1.5-320, 2-240
1 Vienetas

Daugiau nei 30 metų „Twin Power“ kūrė patikimumo ir neabejotinos galios palikimą, o naujausia „Twin Power“ niekuo nesiskiria. Korpuse ir rotoriuje plačiai naudojamas itin lengvas, itin standus aliuminis bei naujausia ir pažangiausia Shimano pavarų dėžės technologija, todėl tai yra ritė, kuria galima visiškai pasitikėti sunkiausiose situacijose.

Jei esate tokio tipo meškeriotojas, kuris nenusileidžia savo reikmenims, „Twin Power“ bus puikus pasirinkimas. Itin lengvas pojūtis paneigia neabejotiną „Twin Power“ tvirtumą ir tvirtumą, todėl jis puikiai tinka žvejybai su didelio atsparumo masalais, kuriems reikalinga efektyviausia vyniojimo jėga, norint dirbti maksimaliai efektyviai. Nors kitos ritės kartais paaukoja svorį dėl stiprumo arba atvirkščiai, Twin Power siūlo geriausią iš abiejų pasaulių vienoje nuostabioje pakuotėje. Rinkitės iš daugybės dydžių, nuo mažo, bet tobulai suformuoto 2000 iki galingo 5000, įskaitant svorį taupančias kompaktiškas kėbulo versijas. Galimi aukštos ir ypač aukštos pavaros variantai, jei norite, kad ritės degtų greitai.

Su naujausia HAGANE technologija, įskaitant HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II ir Silent Drive komponentus, „Twin Power“ taip pat naudojasi trimis išskirtinėmis „Shimano“ „INFINITY“ technologijomis (INFINITYLOOP, INFINITYXROSS, INFINITY DRIVE). Naudodami nepastebėsite itin sklandaus pojūčio, nes krumpliaračiai puikiai susilieja. O žaidžiant žuvį neprilygstamas „Duracross Drag“ suteikia retai patiriamo pasitikėjimo, ypač kritinėse situacijose. Jei žvejojate crankbaitus arba minkštus masalus, jums tikrai pravers pažangus Long Stoke AR-C ritės derinys, kuris, kaip įrodyta, padidina užmetimo atstumą ir tikslumą bei nepriekaištingas Anti-Twist Fin , kuris neleidžia laisvam valui patekti tarp valo ritinėlio ir ritės.

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą