• −10%
  • Nauja
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S
Ritė Shimano Vanford FA C2000S

Ritė Shimano Vanford FA C2000S

Shimano
VFC2000S
Išparduota
229,41 € 254,90 € -10%
Su mokesčiais


 
Svoris (g)
155
Ritės Dydis
2000
Guolių Skaičius
7+1
Perdavimas
5.1:1
Stabdis (kg)
3
Valo Surinkimas (cm)
69
Būgnelio Talpa
PE 0.6-150, 0.8-110, 1-80
Atsarginis Būgnelis
Nėra

Naujoji 2024metų sensacingoji Vanford yra viena iš lengviausių ir jautriausių „Shimano“ ričių serijos dalis. „Vanford“, puikiai tinkantis įvairiems lengvos ir rafinuotos žvejybos stiliams, yra „Magnumlite“ serijos dalis ir peržengia lengvų technologijų ir inžinerijos ribas. Suteikdamas nepaprastą rafinuotumą, kurį galite jausti ir tikrai įvertinsite, antrosios kartos Vanford vienodai pagerina žvejybos efektyvumą ir malonumą.

Vanfordas yra lengvo tobulumo stebuklas. Inercija, reikalinga norint paleisti itin lengvą MAGNUMLITE II rotorių, beveik nepastebima. Sunku apibūdinti pojūtį, bet pasiimk vieną ir iškart suprasi, ką turime omenyje. Su jautrumu ir lengvumu ateina kontrolė, o su valdymu – geresnė žvejyba ir didesnė sėkmė. Tai naudinga visiems, o kalbant apie lengvus masalus, labai mažai kas gali konkuruoti su Vanfordu.

Derinkite jį su bet kokia aukštos kokybės meškere ir iš karto pagerinsite pusiausvyrą, leisdami žvejoti geriau, ilgiau ir mėgautis malonumu iki didesnio lygio, nei manėte. Jis taip greitai ir tiksliai reaguoja į kiekvieną jūsų judesį ir įvestį, kad atrodo, kad gyvena savo gyvenimą, instinktyviai pasiruošęs numatyti kiekvieną jūsų mintį.

Svarbiausias Vanfordo veikimas yra antrosios kartos MAGNUMLITE II rotorius, pagamintas iš išskirtinės Shimano Ci4+ kompozitinės medžiagos. Dėl šios pažangios inžinerijos ritė yra lengva, tačiau neįtikėtinai patvari. Viduje Vanford yra varomas pažangiausių Shimano technologijų: HAGANE Gear, MICROMODULE II, X-SHIP, INFINITYDRIVE, INFINITYXROSS ir SILENT DRIVE. Šie komponentai sklandžiai veikia kartu, kad prireikus suteiktų neprilygstamą glotnumo, jautrumo, tikslumo ir apgaulingos sukimosi galios derinį.

Be įspūdingų savybių, Vanford yra aprūpinta pažangia Shimano DURACROSS vilkimo sistema. Ši sistema užtikrina išskirtinį valdymą ir tikslumą žaidžiant sunkiai kovojančias žuvis, užtikrindama, kad išliksite kontrolė net intensyvių susidūrimų metu. Be to, ANTI-TWIST FIN užtikrina nepriekaištingą valo valdymą, išlaikant puikų valo spaudimą , kai jis eina per valo volelį ant ritės. Tai ypač naudinga naudojant pažangias itin plonus plonus ir lengvus masalus, sumažinant bet kokį trūkčiojantį valą po užmetimo arba traukiant masalus, todėl Vanford yra universalus pasirinkimas įvairiems lengviems ir vidutinio svorio žūklės metodams.

Vis daugiau meškeriotojų dabar renkasi lengvus ir subtilius metodus. Žuvis gaudyti lengvais įrankiais ne tik jaudina, bet ir neįtikėtinai efektyvu, ypač sunkiai pagaunamoms žuvims, kurios jau viską matė.

Įgūdžių ir strategijos derinimas su lengva įranga yra naudingas iššūkis, suteikiantis daug linksmybių ir pasitenkinimo. Tikslumas ir judrumas, kurių reikia norint valdyti mažus, tikroviškus masalus, kiekvieną akimirką paverčia patrauklia. Kalbant apie lengvas rites tokia kaina, niekas nekonkuruoja su naujuoju Vanford. Ši ritė greitai juda į ateitį žvejams, kurie vertina lengvesnius gyvenimo dalykus!

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą